top of page
idea_ceramica_vernissage_amb_13.jpg

     Idea Ceramica

A megfizethető olasz csempe

Kültéri és beltéri lapok széles választéka, megfizethető áron, akár 2 hetes szállítási idővel. Tekintse meg a gyár honlapját és ha kedvet kap hozzá  nézze meg nálunk élőben  bemutató paneleinken. 

ARAN_Chic-Stone-Hass-1.jpg

     Tubadzin Arte

 Azonnal elérhető lengyel burkolatok

Fürdőszoba burkolatok széles választéka különböző stílusban, egyes modelleknél azonnali szállítással. Tekintse meg nálunk élőben kiállított csempeszekrényben. Böngészni a gyár linkjén, alább.

Metro_konyha_20220113_SJ.jpg
ZKlogo_hor.png

Akiknek a hazai a fontos...

Burkolatok azonnal elérhető készletről azoknak, akiknek fontos, hogy otthonukba hazai burkolat kerüljön, csökkentve ökológiai lábnyomunkat, támogatva a hazai gyártást. Legyen szó "metro" csempéről vagy más dekoros fürdőszobákról, biztos, hogy megtalálja az Ön stílusához legközelebb álló megoldást. 

Garázsvásár

Készletről olcsón, azonnal

Kifutó burkolatainkat azonnali készletről, engedményes áron értékesítjük. Bővebben üzletünkben tájékozódhat. Fontos, hogy pontos mennyiségi igénnyel érkezzen hozzánk, mert ezeknél a termékeknél utólagos pótlásra nincs lehetőség. Várjuk szeretettel. A Facebook Market Place platformán számos hírdetés közt tud böngészni.

bottom of page